Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy medyczne
Rok: 2000
lub jeżynami.
* 2 szklanki soku burakowego "VITAPOL"
* 2 szklanki jeżyn lub przecier z surowych jabłek (75 dag) Jeżyny przetrzeć przez plastykowe sitko, wymieszać z fermentowanym sokiem burakowym, doprawić do smaku cukrem. Napój serwować schłodzony z kostkami lodu.

Barszcz czerwony.
Do gorącego wywaru warzywnego, mięsnego lub warzywno-mięsnego dodać fermentowanego soku burakowego "VITAPOL", energicznie wymieszać doprawić solą i pieprzem. PO DODANIU SOKU NIE GOTOWAĆ. Barszcz serwować z pasztecikami, słonymi paluszkami, kołdunami

NOWOŚĆ!!!
ZPOW "VITAPOL" przekazuje Państwu rewelacyjny naszym zdaniem nowy produkt, jakim jest fermentowany sok z buraków ćwikłowych, zwany też sokiem z kiszonych buraków ćwikłowych. Wyrób ten uzyskany jest droga naturalnej fermentacji
lub jeżynami.<br>* 2 szklanki soku burakowego "VITAPOL"<br>* 2 szklanki jeżyn lub przecier z surowych jabłek (75 dag) Jeżyny przetrzeć przez plastykowe sitko, wymieszać z fermentowanym sokiem burakowym, doprawić do smaku cukrem. Napój serwować schłodzony z kostkami lodu.<br><br>Barszcz czerwony.<br>Do gorącego wywaru warzywnego, mięsnego lub warzywno-mięsnego dodać fermentowanego soku burakowego "VITAPOL", energicznie wymieszać doprawić solą i pieprzem. PO DODANIU SOKU NIE GOTOWAĆ. Barszcz serwować z pasztecikami, słonymi paluszkami, kołdunami<br><br>NOWOŚĆ!!!<br>ZPOW "VITAPOL" przekazuje Państwu rewelacyjny naszym zdaniem nowy produkt, jakim jest fermentowany sok z buraków ćwikłowych, zwany też sokiem z kiszonych buraków ćwikłowych. Wyrób ten uzyskany jest droga naturalnej fermentacji
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego