Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek do gotowani n parze. Przygotowując w nim różne warzywa, należy łączyć ze sobą te, które potrzebują do gotowani tyle samo czasu, np. cebulkę łączy się z marchwią, a pory z brokułami. Gotować od 6 do 8 minut.
SER, JAJKA I MLEKO 1
GORACE SUFLETY
Prawdy i mity na temat sufletu
Wbrew obiegowym opiniom, suflety nie są trudne do przyrządzenia. Robimy je na bazie zasmażki, kremu jajecznego lub owocowego puree. Podczas pieczenia gorące powietrze
i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek do gotowani n parze. Przygotowując w nim różne warzywa, należy łączyć ze sobą te, które potrzebują do gotowani tyle samo czasu, np. cebulkę łączy się z marchwią, a pory z brokułami. Gotować od 6 do 8 minut.<br>SER, JAJKA I MLEKO 1<br>GORACE SUFLETY<br>Prawdy i mity na temat sufletu<br>Wbrew obiegowym opiniom, suflety nie są trudne do przyrządzenia. Robimy je na bazie zasmażki, kremu jajecznego lub owocowego puree. Podczas pieczenia gorące powietrze
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego