Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
ARROD
Pieprz ziołowy

Pieprz ziołowy jest mieszanką ziół i przypraw. Charakteryzuje się wysokimi i stałymi walorami zapachowymi i smakowymi. Doskonale nadaje się do przyprawiania wszystkich rodzajów pieczonych mięs, sosów, sałatek oraz zup. Używany w kuchniach całego świt, podnosi walory smakowe każdej potrawy.
Składniki: kolendra, gorczyca bil, kminek, pieprz turecki, korzeń chrzanu, majeranek.
Polecamy!
cały wachlarz przypraw z serii ARROD



ARROD
Przyprawa do kurczaka
Mieszanka przypraw ziołowych i korzennych nadje specyficzny smak i aromat potrawom z zastosowaną przyprawą do kurczaka. Może być używana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub duszeniem, w trakcie pieczenia lub do sporządzania sosów. Zastosowanie: porcje kurczak posypać przyprawą
ARROD&lt;/&gt;<br>Pieprz ziołowy <br>&lt;gap&gt;<br>Pieprz ziołowy jest mieszanką ziół i przypraw. Charakteryzuje się wysokimi i stałymi walorami zapachowymi i smakowymi. Doskonale nadaje się do przyprawiania wszystkich rodzajów pieczonych mięs, sosów, sałatek oraz zup. Używany w kuchniach całego świt, podnosi walory smakowe każdej potrawy.<br>Składniki: kolendra, gorczyca bil, kminek, pieprz turecki, korzeń chrzanu, majeranek.<br>Polecamy!<br>cały wachlarz przypraw z serii &lt;name type="prod"&gt;ARROD&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;ARROD&lt;/&gt;<br>Przyprawa do kurczaka<br>Mieszanka przypraw ziołowych i korzennych nadje specyficzny smak i aromat potrawom z zastosowaną przyprawą do kurczaka. Może być używana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub duszeniem, w trakcie pieczenia lub do sporządzania sosów. Zastosowanie: porcje kurczak posypać przyprawą
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego