Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
trochę na patelni z tłuszczem, dodajesz kiełbasę, boczek, cebule, dalej podsmażasz (na wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli.
7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki prosto z zezy, pychota, seryjnie! Ale co byście nie powiedzieli to kielbacha z grilla i pyffko rulez
8. Fasolka po bretońsku z ryżem(Adam Stolarczyk)- gotujemy ryz, odlewamy, wrzucamy w to fasolkę i podgrzewamy.
9. Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)(Adam Stolarczyk)
Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar
trochę na patelni z tłuszczem, dodajesz kiełbasę, boczek, cebule, dalej podsmażasz (na wyczucie), dodajesz jajka (powinny stanowić ok. 1/3 objętości potrawy lub mniej), dodajesz soli. <br>7. Ja preferuje fasolkę po bretońsku z makaronem(Mirek Księżyk), do smaku można dodać ketchup lub inne smakołyki prosto z zezy, pychota, seryjnie! Ale co byście nie powiedzieli to kielbacha z grilla i &lt;orig&gt;pyffko&lt;/&gt; rulez&lt;symbol desc="emot"&gt; <br>8. Fasolka po bretońsku z ryżem(Adam Stolarczyk)- gotujemy ryz, odlewamy, wrzucamy w to fasolkę i podgrzewamy. <br>9. Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)(Adam Stolarczyk)<br>Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego