wazy, polać sosem i jeszcze raz wymieszać. <name type="prod">Zite</> z tuńczykiem je się w głębokich talerzach.<br><gap><br><name type="prod">Conchiglioni</> al salmone<br><name type="prod">Conchiglioni</> nadziewane łososiem<br>25 dag <name type="prod">conchiglioni</>. Farsz: 30 dag świeżego łososi, 3 pomidory świeże lub z puszki, pół szklanki białego wytrawnego wina, 2/3 szklanki kremówki, 10 dag startego <name type="prod">parmezanu</>, 3 ząbki czosnku, szczypta szafranu, 2 łyżki mąki, łyżka masła, 4 łyżki oliwy, pieprz, sól, półtorej szklanki sosu pomidorowego z bazylią<br>szafran zaparzyć pogrzanym winem, wymieszać z masłem.<br>Łososia pokroić w kostkę 1 x 1 cm, oprószyć mąką, podsmażyć na mocno rozgrzanej oliwie, dodać obrane ze skory i pokrojone w kostkę pomidory, posiekany