Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
na stolnicy, aby się przesuszył.
* W dużym garnku zagotować 4-5 litrów wody ze szczyptą soli. Makaron wrzucać partiami, tak aby nie przerwać wrzenia wody. Gotować około 2-3 minut. Odcedzić.
* Wyłożyć na ogrzany półmisek, posypać rozkruszonym serem, pokrojonym serem, pokrojoną i podduszoną na maśle marchewką oraz posiekaną natką. Danie doprawić solą, pieprzem i śmietaną.

Kasza smaczna jak mięso
Kasza jęczmienna, gryczana czy pęczka w wielu domach została wyparta przez szybki w przygotowaniu ryz i popularny makaron. Tymczasem warto chyba przywrócić ja do łask. Jest zdrowa, pożywna, a do tego naprawdę niedroga.
Zarzucajka, sznycle z kaszy jęczmiennej
* Czas przygotowania zupy 25
na stolnicy, aby się przesuszył.<br>* W dużym garnku zagotować 4-5 litrów wody ze szczyptą soli. Makaron wrzucać partiami, tak aby nie przerwać wrzenia wody. Gotować około 2-3 minut. Odcedzić.<br>* Wyłożyć na ogrzany półmisek, posypać rozkruszonym serem, pokrojonym serem, pokrojoną i podduszoną na maśle marchewką oraz posiekaną natką. Danie doprawić solą, pieprzem i śmietaną.<br>&lt;page nr=5&gt;<br>&lt;tit&gt;Kasza smaczna jak mięso&lt;/&gt;<br>Kasza jęczmienna, gryczana czy pęczka w wielu domach została wyparta przez szybki w przygotowaniu ryz i popularny makaron. Tymczasem warto chyba przywrócić ja do łask. Jest zdrowa, pożywna, a do tego naprawdę niedroga.<br>&lt;name type="prod"&gt;Zarzucajka&lt;/&gt;, &lt;name type="prod"&gt;sznycle z kaszy jęczmiennej&lt;/&gt;<br>* Czas przygotowania zupy 25
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego