mała cebula, Pieprz czarny mielony <name type="org">KAMIS</>, sól.<br>Jajka ugotować na twardo. Żółtka jaj oddzielić od białek. W miseczce rozgnieść żółtka, dodać musztardy, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Powoli wlewać olej i miksować, aż do uzyskania gęstej, jednolitej konsystencji. Następnie dodać ocet, drobno posiekane białka, korniszony, cebule i kapary. Posypać estragonem. Całość schłodzić w lodowce. Podawać do wędlin i zimnych mięs.<br>Musztardowe żeberka z grilla<br>Dla 4 osób<br>1,5 kg żeberek, 4 łyżki miodu, 4 łyżki sosu sojowego, 1,5 łyżki Musztardy Grillowej <name type="org">KAMIS</>, szczypta Chili <name type="org">KAMIS</><br>wymieszać miód, sos sojowy i musztardę. Żeberka zalać marynatą i wstawić na 4