Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Sposób wykonania:
Fasolkę gotuj ok. 10 min. rozgrzej masło w rondlu, dodaj grzyby i fasolkę. Smaż na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodaj ugotowane wg przepisu oba ryże, migdały i przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj.
Podawaj na gorąco.
100 g produktu zawiera:
białko 9,40 g
węglowodany 75,0 g
tłuszcz 1,32 g
błonnik 8,80 g
fosfor 3,34 mg
żelazo 1,65 mg
cynk 1,76 mg
witamina PP 5,2 mg
witamina E 0,7 mg
witamina B1 0,5 mg
witamina B2 0,11 mg
Dajemy Tobie pełną 100% gwarancję satysfakcji
W celu ponownego zamknięcia
Sposób wykonania:<br>Fasolkę gotuj ok. 10 min. rozgrzej masło w rondlu, dodaj grzyby i fasolkę. Smaż na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodaj ugotowane wg przepisu oba ryże, migdały i przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj.<br>Podawaj na gorąco.<br>100 g produktu zawiera:<br>białko 9,40 g<br>węglowodany 75,0 g<br>tłuszcz 1,32 g<br>błonnik 8,80 g<br>fosfor 3,34 mg<br>żelazo 1,65 mg<br>cynk 1,76 mg<br>witamina PP 5,2 mg<br>witamina E 0,7 mg<br>witamina B1 0,5 mg<br>witamina B2 0,11 mg<br>Dajemy Tobie pełną 100% gwarancję satysfakcji<br>W celu ponownego zamknięcia
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego