Stale mieszając, lekko podgrzej, a gdy ostygnie, posmaruj nim owoce.<br>RADA: jeśli nie masz szprycy cukierniczej, do wyciskania kremu możesz użyć zwykłego worka foliowego, odcinając jego niewielki róg.<br><tit>DOBRE RADY</> ZUPA<br>CHŁODNIK Z MIĘSEM<br><gap><br>Dla 4 osób Przygotowanie: 30 min 189 kcal<br>300 g kefiru,<br>100 g chudej wołowiny,<br>30 g dymki,<br>2 świeże ogórki,<br>pęczek rzodkiewek,<br>40 g śmietany,<br>2 jajka,<br>łyżeczka cukru,<br>odrobina musztardy,<br>pęczek koperku,<br>sól, pieprz do smaku<br>Ugotuj mięso do miękkości i odstaw do ostygnięcia a następnie pokrój w kosteczkę.<br>Umyj wszystkie warzywa. Obierz ogórki i razem z rzodkiewkami pokrój w drobniutkie półplasterki lub posiekaj w