Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Stale mieszając, lekko podgrzej, a gdy ostygnie, posmaruj nim owoce.
RADA: jeśli nie masz szprycy cukierniczej, do wyciskania kremu możesz użyć zwykłego worka foliowego, odcinając jego niewielki róg.
DOBRE RADY ZUPA
CHŁODNIK Z MIĘSEM

Dla 4 osób Przygotowanie: 30 min 189 kcal
300 g kefiru,
100 g chudej wołowiny,
30 g dymki,
2 świeże ogórki,
pęczek rzodkiewek,
40 g śmietany,
2 jajka,
łyżeczka cukru,
odrobina musztardy,
pęczek koperku,
sól, pieprz do smaku
Ugotuj mięso do miękkości i odstaw do ostygnięcia a następnie pokrój w kosteczkę.
Umyj wszystkie warzywa. Obierz ogórki i razem z rzodkiewkami pokrój w drobniutkie półplasterki lub posiekaj w
Stale mieszając, lekko podgrzej, a gdy ostygnie, posmaruj nim owoce.<br>RADA: jeśli nie masz szprycy cukierniczej, do wyciskania kremu możesz użyć zwykłego worka foliowego, odcinając jego niewielki róg.<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt; ZUPA<br>CHŁODNIK Z MIĘSEM<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 4 osób Przygotowanie: 30 min 189 kcal<br>300 g kefiru,<br>100 g chudej wołowiny,<br>30 g dymki,<br>2 świeże ogórki,<br>pęczek rzodkiewek,<br>40 g śmietany,<br>2 jajka,<br>łyżeczka cukru,<br>odrobina musztardy,<br>pęczek koperku,<br>sól, pieprz do smaku<br>Ugotuj mięso do miękkości i odstaw do ostygnięcia a następnie pokrój w kosteczkę.<br>Umyj wszystkie warzywa. Obierz ogórki i razem z rzodkiewkami pokrój w drobniutkie półplasterki lub posiekaj w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego