żółtek, 3 szklanki cukru pudru, 50 dag masła, 2 łyżki żelatyny, 4 galaretki owocowe (wiśniowa, cytrynowa, malinowa, agrestowa)<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Utrzyj na gładko serki z cukrem, masłem i żółtkami. Masę podziel na 5 porcji.<br>2. Do pierwszej dodaj rozpuszczoną żelatynę, do kolejnych po jednej, rozpuszczonej w połowie porcji wody, galaretce.<br>3. Pierwszą część przełóż do formy i wstaw na 2 godziny do lodówki. Kolejne warstwy kładź po zastygnięciu poprzednich. Sernik udekoruj owocami, np. malinami.<br><gap></><br><div type="advert" sub="food"><br><name type="org">KOTANYI</><br>Mix<br>To dzisiaj ugotuję<br>Lista zakupów oraz przepisów na cały tydzień!<br>PN<br>TO TAKIE PROSTE<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>500 g wołowiny<br>500 g pomidorów<br>2 szt