Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
cząstki, dodać do potrawy z opłukanymi rodzynkami.
* Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu przez 20 minut, aż ryz będzie miękki i wchłonie płyn. Wstawić pod przykryciem do ciepłego piekarnika na 10 minut, aby pilaw nabrał smaku. Posypać posiekana natką.

Z mąki - na słodko i ostro
W sklepach jest duży wybór gotowych klusek, jednak najlepsze są te domowej roboty. Możesz podać je z dowolnym sosem i z bukietem rozmaitych świeżych warzyw.
Zupa ogórkowa z ziemniakami,
leniwe z kaszą manna
* Czas przygotowania zupy 15 minut
* Czas przygotowania II dania 25 minut
* Składniki: po 4 kiszone ogórki i ziemniaki, po łyżce masła i mąki
cząstki, dodać do potrawy z opłukanymi rodzynkami.<br>* Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu przez 20 minut, aż ryz będzie miękki i wchłonie płyn. Wstawić pod przykryciem do ciepłego piekarnika na 10 minut, aby pilaw nabrał smaku. Posypać posiekana natką.<br>&lt;page nr=13&gt;<br>&lt;tit&gt;Z mąki - na słodko i ostro&lt;/&gt;<br>W sklepach jest duży wybór gotowych klusek, jednak najlepsze są te domowej roboty. Możesz podać je z dowolnym sosem i z bukietem rozmaitych świeżych warzyw.<br>&lt;name type="prod"&gt;Zupa ogórkowa z ziemniakami&lt;/&gt;,<br>&lt;name type="prod"&gt;leniwe z kaszą manna&lt;/&gt;<br>* Czas przygotowania zupy 15 minut<br>* Czas przygotowania II dania 25 minut<br>* Składniki: po 4 kiszone ogórki i ziemniaki, po łyżce masła i mąki
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego