smaku. Podgrzać, ale nie dopuścić do zgotowania. Tak przygotowanym kremem posmarować kromki chleba, włożyć do nagrzanego piekarnika i przyrumienić.<br>Grillowane skrzydełka po indiańsku<br>Dla 4 osób<br>1 kg skrzydełek, 1/2 szklanki oleju, 1 łyżka miodu, 4 łyżki Musztardy Ognistej <name type="org">KAMIS</>, 1/2 łyżeczki Imbiru <name type="org">KAMIS</>, 1/2 łyżeczki Czosnku granulowanego <name type="org">KAMIS</><br>olej wymieszać z miodem, musztardą, imbirem i czosnkiem granulowanym. Polać skrzydełka i marnować przez dwie godziny. Skrzydełka piec na grillu często obracając. W przypadku, gdy miód jest bardzo gęsty rozcieńczyć go odrobiną cieplej, przegotowanej wody.<br>Sos tatarsko-musztardowy<br>Dla 4 osób<br>4 jajka, 2 łyżeczki Musztardy Sarepskiej <name type="org">KAMIS</>, 1