Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Kuchnia
Nr: 8
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1998
reprezentatywnych produktów królestwa Sardynii, w którym kraina Piemontu odgrywała szczególnie ważną rolę.
Gordon's, 10 ml Cinzano Rosso, 10 ml Cinzano Dry, 20 ml soku pomarańczowego
Wszystkie składniki wlać do shakera, dodać 2 kostki lodu i wymieszać. Podawać z lodem.
2 części Cinzano Rose, 1 część białego rumu, 1 część soku grejpfrutowego
Wszystkie składniki wlać do szklanki do whisky i kilka razy zamieszać mieszadełkiem. Podawać z lodem.
25 ml Cinzano Bianco, 25 ml Cinzano Rosso, 25 ml brandy, 75 ml soku pomarańczowego
Wszystkie składniki wlać do szklanki i zamieszać kilka razy mieszadełkiem. Podawać z lodem i plasterkiem cytryny.
25 ml Cinzano Rosso
reprezentatywnych produktów królestwa Sardynii, w którym kraina Piemontu odgrywała szczególnie ważną rolę.<br>Gordon's, 10 ml Cinzano Rosso, 10 ml Cinzano Dry, 20 ml soku pomarańczowego<br>Wszystkie składniki wlać do shakera, dodać 2 kostki lodu i wymieszać. Podawać z lodem.<br>2 części Cinzano Rose, 1 część białego rumu, 1 część soku grejpfrutowego<br>Wszystkie składniki wlać do szklanki do whisky i kilka razy zamieszać mieszadełkiem. Podawać z lodem.<br>25 ml Cinzano Bianco, 25 ml Cinzano Rosso, 25 ml brandy, 75 ml soku pomarańczowego<br>Wszystkie składniki wlać do szklanki i zamieszać kilka razy mieszadełkiem. Podawać z lodem i plasterkiem cytryny.<br>25 ml Cinzano Rosso
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego