5 min. z każdej strony (można również ułożyć w wysmarowanej oliwą brytfance i upiec w piekarniku). Podawać z sosem, gotowanymi lub pieczonymi ziemniakami i dowolną sałatką z surowych warzyw. <br>Pieczona papryka faszerowana dnie dla 4-6 osób <br>Składniki:<br>4 papryki, 4 łyżki kukurydzy z puszki, 3 pomidory, 2 cebule, 3 jajka na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy <name type="org">KAMIS</>; 3 łyżeczki "Grill - przypawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.<br>Przygotowanie:<br>Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką