5 min z każdej strony (można również ułożyć w wysmarowanej oliwą brytfance i upiec w piekarniku). Podawać z sosem, gotowanymi lub pieczonymi ziemniakami i dowolną sałatką z surowych warzyw.<br>Pieczona papryka faszerowana<br>Danie dla 4-6 osób<br>Składniki: <br>4 papryki, 4 łyżki kukurydzy z puszki, 3 pomidory, 2 cebule, 3 jajka na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy <name type="org">KAMIS</>: 3 łyżeczki "Grill - przyprawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.<br>Przygotowanie:<br>Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką