Imbiru <name type="org">KAMIS</>, 1/2 łyżeczki Czosnku granulowanego <name type="org">KAMIS</><br>olej wymieszać z miodem, musztardą, imbirem i czosnkiem granulowanym. Polać skrzydełka i marnować przez dwie godziny. Skrzydełka piec na grillu często obracając. W przypadku, gdy miód jest bardzo gęsty rozcieńczyć go odrobiną cieplej, przegotowanej wody.<br>Sos tatarsko-musztardowy<br>Dla 4 osób<br>4 jajka, 2 łyżeczki Musztardy Sarepskiej <name type="org">KAMIS</>, 1 łyżeczka Musztardy Czosnkowej <name type="org">KAMIS</>, szklanka oleju z pestek winogron lub oleju słonecznikowego, 2 łyżki Octu Winnego z białego wina <name type="org">KAMIS</>, 3 korniszony, 2 łyżki kaparów, szczypta Estragonu <name type="org">KAMIS</>, mała cebula, Pieprz czarny mielony <name type="org">KAMIS</>, sól.<br>Jajka ugotować na twardo. Żółtka jaj oddzielić od białek