Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
po euforię. Poziom fenylotylaminy w naszym organizmie zwiększa się, kiedy jesteśmy zakochani. to wyjaśnia, dlaczego czujemy się tak wspaniale, zajadając dobrą czekoladę. Mleczna czekolada zawiera też dużo białka i wapnia, gorzka - magnez, żelazo i węglowodany.
Psychozabawa
Kształt i nadzienie ulubionej czekolady może być kluczem do poznania charakteru człowieka. Przekonaj się, jaka jesteś. Wybierz swoją ulubioną czekoladę i odczytaj, jakie cechy charakteru są ci przypisane.

Czekoladowe serce
SKŁADNIKI NA 8 PORCJI:

Formę w kształcie serca wysmarować tłuszczem i wyłożyć papierem do pieczenia. Do miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Dodać cukier, wymieszać. W środku zrobić zagłębienie. wlać do niego jajka, olej
po euforię. Poziom fenylotylaminy w naszym organizmie zwiększa się, kiedy jesteśmy zakochani. to wyjaśnia, dlaczego czujemy się tak wspaniale, zajadając dobrą czekoladę. Mleczna czekolada zawiera też dużo białka i wapnia, gorzka - magnez, żelazo i węglowodany.<br>Psychozabawa<br>Kształt i nadzienie ulubionej czekolady może być kluczem do poznania charakteru człowieka. Przekonaj się, jaka jesteś. Wybierz swoją ulubioną czekoladę i odczytaj, jakie cechy charakteru są ci przypisane.<br>&lt;gap&gt;<br>Czekoladowe serce<br> SKŁADNIKI NA 8 PORCJI:<br>&lt;gap&gt;<br>Formę w kształcie serca wysmarować tłuszczem i wyłożyć papierem do pieczenia. Do miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i kakao. Dodać cukier, wymieszać. W środku zrobić zagłębienie. wlać do niego jajka, olej
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego