Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
z kurczaka
Sławska delikatesowa
Śląska delikatesowa
Wyroby garmażeryjne
Głowizna
Krupniok
Pasztetowa podwędzana
Salceson ozorkowy
Fantazja drobiowa
Salceson indyczy
Wyroby wieprzowe parzone
Krakowska parzona wieprzowa
Szynkowa wieprzowa
Wyroby drobiowe parzone
Krakowska parzona drobiowa
Szynkowa drobiowa


DOBRE RADY
PRZEKĄSKA
ROLADKI Z KABACZKA

Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 255 kcal
1 średni kabaczek,
150 g dowolnego żółtego sera,
3-4 ząbki czosnku,
2 łyżki stołowe majonezu light,
2 łyżki stołowe śmietany,
natka pietruszki,
koperek,
sól,
pieprz do smaku,
olej do smarowania naczynia
dokładnie umytego kabaczka (jeśli jest młody i m delikatną skórkę, nie obieraj go) przekrój wzdłuż na pół, a następnie ostrożnie pokrój
z kurczaka<br>Sławska delikatesowa<br>Śląska delikatesowa<br>Wyroby garmażeryjne<br>Głowizna<br>Krupniok<br>Pasztetowa podwędzana <br>Salceson ozorkowy<br>Fantazja drobiowa<br>Salceson indyczy<br>Wyroby wieprzowe parzone<br>Krakowska parzona wieprzowa<br>Szynkowa wieprzowa<br>Wyroby drobiowe parzone<br>Krakowska parzona drobiowa<br>Szynkowa drobiowa<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>PRZEKĄSKA<br>ROLADKI Z KABACZKA<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 255 kcal<br>1 średni kabaczek,<br>150 g dowolnego żółtego sera,<br>3-4 ząbki czosnku,<br>2 łyżki stołowe majonezu light,<br>2 łyżki stołowe śmietany,<br>natka pietruszki,<br>koperek,<br>sól, <br>pieprz do smaku,<br>olej do smarowania naczynia<br>dokładnie umytego kabaczka (jeśli jest młody i m delikatną skórkę, nie obieraj go) przekrój wzdłuż na pół, a następnie ostrożnie pokrój
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego