kremem, po czym placki ciast ułóż jeden na drugim. Brzeg tortu posmaruj pozostałą porcją kremu, a wierzch udekoruj owocami - świeżymi albo kandyzowanymi - i kawałkami galaretki.<br>RADA: ponieważ tort przygotowany jest na bazie kremu, nie nadaje się do długiego przechowywania (maksymalnie dobę w lodówce).</><br><br><div type="advert" sub="food"><br>Do kolekcjonowania<br>Schab z pomidorami<br>PORCJA = 265 kalorii<br>10 porcji<br>składniki:<br><gap><br>1. Mięso rozkroić na płat 1,5 cm. Sos sojowy wymieszać z wiśniówką, musztardą, cukrem i <name type="prod">Tabasco Pepperem</>, posmarować mięso, pozostawić na 2 godz. w chłodnym miejscu.<br>2. Suszone pomidory wyjąć z zlewy, osączyć na sicie, żółty ser pokroić n niezbyt cienkie plastry, gałązkę bazylii opłukać, osuszyć