jak i kuchni, z której "warto wybrać coś z dziczyzny". "Dbałość o wygląd potraw" i "estetykę podania", "porcelanowe zastawy". Miejsce "godne polecenia ze względu na dobra kuchnię i przytulną atmosferę". Latem "można trafić na kameralny koncercik w ogródku".<br>KARCZMA IRENA<br><gap><br>W podziemiu hotelu Irena. "Przytulny" lokal utrzymany "w stylu sarmackiej karczmy biesiadnej", "dużo drewna, portrety na ścianach, husarskie zbroje, lampy naftowe", "sufit pokryty obrazami z motywem diabła", "zakamarki". "Bardzo dobre pierogi z kapustą i żur staropolski", "pyszne ogórki kiszone, i to gratis". "Polecam pieczona gicz cielęcą z jarzynką".<br>MARCO POLO<br><gap><br>"Elegancka", "nowoczesna" i "bezpretensjonalna" restauracja "z elementami marynistycznymi" w centrum biznesowym