Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
puszki + por + majonez + sól + pieprz (pycha)
Moza również zrobić spaghetti: sos Knorra (lub podoknu) do niego wrzuca się nieśmiertelna mielonkę, no i oczywiście makaron. Przyznam, ze nigdy się nie bawię w gotowanie ziemniaków Za długo i za dużo gazu wychodzi. No i oczywiście kupę rzeczy można zrobić z grilla (ogniska):
karkówka - można z grilla, ale również bardzo ładnie się piecze na patyku nad ogniskiem
kiełbaska - wiadomo
Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)
Ryby - na patyku, ale najlepiej na grillu.
5. Flaki zamojskie + fasolka po bretońsku(Cezary Żochowski), koniecznie w jednym garnku.
Odkrycie kulinarne poprzedniego sezonu.
6. Świetna
puszki + por + majonez + sól + pieprz (pycha)<br>Moza również zrobić spaghetti: sos Knorra (lub podoknu) do niego wrzuca się nieśmiertelna mielonkę, no i oczywiście makaron. Przyznam, ze nigdy się nie bawię w gotowanie ziemniaków Za długo i za dużo gazu wychodzi. No i oczywiście kupę rzeczy można zrobić z grilla (ogniska):<br>karkówka - można z grilla, ale również bardzo ładnie się piecze na patyku nad ogniskiem<br>kiełbaska - wiadomo<br>Kurczak - w folie aluminiowa i w żar ogniska (jak ziemniaki)<br>Ryby - na patyku, ale najlepiej na grillu. <br>5. Flaki zamojskie + fasolka po bretońsku(Cezary Żochowski), koniecznie w jednym garnku.<br>Odkrycie kulinarne poprzedniego sezonu. <br>6. Świetna
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego