PRZEGLĄD TECHNIK<br>W każdym numerze <tit>KUCHNI BEZ TAJEMNIC</> znajdziesz dwa kolejne działy kursu gotowania, zawarte we wkładkach "Technik". Będą to: "Mięso, drób i dziczyzn", "Dania rybne i owoce morza", "Owoce i warzywa", "Ser, jajka i mleko", "Pieczenie ciast", "Desery" oraz "Polecamy". Każdą wskazówkę kulinarną czy metodę przyrządzania potrawy zaprezentujemy Ci krok po kroku.<br>SKORZYSTAJ Z NASZYCH PORAD<br>Będzie to profesjonalny, lecz jasny wykład o tym, jak ułatwić sobie wiele kuchennych prac, np. jak oddzielać mięso od kości, czy też jak przygotowywać składniki potraw.<br>PRZYRZĄDZANIE POTRAW <br>Sekret dobrej kuchni kryje się w szczegółach, dotyczących przyrządzania potraw. W ich poznawaniu pomogą Ci niezwykle jasne i