Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Kuchnia
Nr: 4
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
marchewkowego dodać zmielone migdały i sok wyciśnięty z cytryny. Jeszcze raz zagotować, a następnie ostudzić i schłodzić w lodówce. Chałwę marchewkową przełożyć do 6 miseczek i przybrać plasterkami kiwi.
Smakowite propozycje wielkanocnego obiadu przygotowała znana już z naszych łamów EWA GMITER-ROGALSKA, która od kilkunastu lat obywa się w swojej kuchni bez mięsa
marchewkowego dodać zmielone migdały i sok wyciśnięty z cytryny. Jeszcze raz zagotować, a następnie ostudzić i schłodzić w lodówce. Chałwę marchewkową przełożyć do 6 miseczek i przybrać plasterkami kiwi.<br>Smakowite propozycje wielkanocnego obiadu przygotowała znana już z naszych łamów EWA GMITER-ROGALSKA, która od kilkunastu lat obywa się w swojej kuchni bez mięsa
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego