zakładowej. Porad kosmetycznych możemy udzielić listownie, jeśli poda pani adres. <page nr=13></div><br><br><div><tit>SOSY</tit><br><intro>W naszej kuchni odczuwamy przednówek - młode jarzyny i zieleniny są jeszcze na wagę złota, mrożonki prawie się już skończyły, trudno o ładne mięso, a ryb wciąż za mało. Nie chcemy jednak zrezygnować z atrakcyjnych i smacznych posiłków; codziennie więc łamiemy sobie głowę, co by tu przyrządzić na obiad.</intro><br>Smakosze twierdzą, że dobrze dobrany sos do potrawy, to jak świeży maquillage dla cery - dodaje urody, smaku, pikanterii, odmienia, tuszuje braki.<br>Jeśli więc po raz któryś tam, zdecydujemy się na makaron, ryż, kluski czy jajka, lub gdy dopadniemy w sklepie jakiś nieatrakcyjny kawałek