Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, sól, drożdże, płatki ziemniaczane<br>NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED: 11.03.2003<br>BEZ CHEMICZNYCHH ŚRODKÓW KONSERWUJĄCYCH<br>Masa netto 400g</><br><div type="advert" sub="food"><br><name type="prod">Liść laurowy</><br><gap><br>Ryba <gap><br>Składniki: ryba (sandacz, szczupak), 3 pory, seler, pietruszka,, pieprz i sól do smaku, 1 łyżka octu winnego, kilka plasterków cytryny, 1/2 szklanki wody, 10 liści laurowych, 2 łyżki masła.<br>Sposób przyrządzania: podsmażyć 2 pory i osobno pokrojone w kostkę, seler, pietruszkę i pora. Rybę nafaszerować włoszczyzną. Na dno wysmarowanego masłem naczynia położyć pory, na nich liście laurowe, następnie rybę obłożoną z wierzchu liśćmi laurowymi. Polać octem winnym i wodą. Piec w piekarniku w temperaturze 200&730;C