Przestudzone posyp cukrem pudrem.<br>Czas przygotowania: 40 min, 1 porcja = 260 kcal<br><gap><br>Drobiowe roladki<br>( Z SZYNKĄ I ŻÓŁTYM SEREM)<br>Produkty na 5 porcji:<br>5 filetów z piersi kurczaka, po 5 plastrów szynki i żółtego sera, 2 łyżki masła, pomidor, natka, przyprawa Warzywko<br>Na ciasto: 2 jajka, 2 łyżki śmietany, łyżka mąki, sól, olej, podawać z ryżem i brzoskwiniami<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Filety z piersi kurczaka posyp warzywkiem. Na każdym ułóż plaster szynki i sera, cząstkę pomidora, natkę i trochę masła. Zawiń w ciasne roladki i zepnij wykałaczkami.<br>2. Przygotuj ciasto: dokładnie wymieszaj jajka, śmietanę, mąkę oraz szczyptę soli. Roladki maczaj w