Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
wiele innych przypraw Kotanyi
CZ
TO TAKIE PROSTE
1. Steki posypać przyprawą do STEKU Kotanyi (1 płaska łyżeczka na porcję).
2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.
3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu dodając masło, wodę lub wino.
4. Polecamy polać masłem ziołowym, prostym do wykonania dzięki mieszance ZIOLOWEJ DO MASŁA Kotanyi
Wskazówka: Można stosować również do kotletów schabowych.

PT
POTRZEBNE PRODUKTY:
1 kurczak ok. 1,3 kg
2 łyżeczki oleju, sól, pieprz
250 g cebuli
2 łyżki przecieru pomidorowego
4 ząbki czosnku
1/4 l białego wina
ZIOŁA PROWANSALSKIE Kotanyi
TO TAKIE PROSTE
1. Oczyszczonego kurczaka podzielić
wiele innych przypraw &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>CZ<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Steki posypać przyprawą do STEKU &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; (1 płaska łyżeczka na porcję).<br>2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.<br>3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu dodając masło, wodę lub wino.<br>4. Polecamy polać masłem ziołowym, prostym do wykonania dzięki mieszance ZIOLOWEJ DO MASŁA &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; <br>Wskazówka: Można stosować również do kotletów schabowych. <br>&lt;gap&gt;<br>PT<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>1 kurczak ok. 1,3 kg<br>2 łyżeczki oleju, sól, pieprz<br>250 g cebuli<br>2 łyżki przecieru pomidorowego<br>4 ząbki czosnku<br>1/4 l białego wina <br>ZIOŁA PROWANSALSKIE &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Oczyszczonego kurczaka podzielić
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego