Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
W rondelku wymieszaj śmietanę z cukrem, postaw na ogniu i stale mieszając, gotuj na małym ogniu, aż cukier rozpuści się, a masa zgęstnieje, odstaw, by ostygł, a następnie utrzyj z miękkim masłem na gładki krem. Szprycą do tortów wyciśnij krem do ostudzonych babeczek.
Udekoruj je dowolnymi owocami z kompotu albo mrożonymi wiśniami truskawkami bądź malinami orz kleksami bitej śmietany. Możesz również posypać babeczki wiórkami czekoladowymi i mielonymi orzechami włoskimi i do każdej włożyć po kilka rodzynek.
RADA: krem do babeczek możesz również przygotować z gotowanego mleka skondensowanego oraz suszonych moreli i orzechów.


ZUPA
CHARCZO Z JESIOTRA

Rybę dokładnie opłucz pod bieżącą
W rondelku wymieszaj śmietanę z cukrem, postaw na ogniu i stale mieszając, gotuj na małym ogniu, aż cukier rozpuści się, a masa zgęstnieje, odstaw, by ostygł, a następnie utrzyj z miękkim masłem na gładki krem. Szprycą do tortów wyciśnij krem do ostudzonych babeczek.<br>Udekoruj je dowolnymi owocami z kompotu albo mrożonymi wiśniami truskawkami bądź malinami orz kleksami bitej śmietany. Możesz również posypać babeczki wiórkami czekoladowymi i mielonymi orzechami włoskimi i do każdej włożyć po kilka rodzynek.<br>RADA: krem do babeczek możesz również przygotować z gotowanego mleka skondensowanego oraz suszonych moreli i orzechów.<br>&lt;gap&gt;<br><br>&lt;tit&gt;ZUPA&lt;/&gt;<br>&lt;tit&gt;CHARCZO Z JESIOTRA&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt; <br>Rybę dokładnie opłucz pod bieżącą
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego