Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
Może być używana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub duszeniem, w trakcie pieczenia lub do sporządzania sosów. Zastosowanie: porcje kurczak posypać przyprawą lekko przygniatając. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i piec na złoty kolor.
Składniki: przyprawy (papryka, kurkuma, kolendra, kozieradka, kmin rzymski, pieprz czarny, imbir, gorczyca, koper włoski, chili, cynamon, gałka muszkatołowa, kardamon, goździki), sól, wzmacniacz smaku i zapachu: glutaminian sodu, maltodekstryn, warzywa suszone (czosnek, cebula).

Arrod
Może być używana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub duszeniem, w trakcie pieczenia lub do sporządzania sosów. Zastosowanie: porcje kurczak posypać przyprawą lekko przygniatając. Kłaść na rozgrzany tłuszcz i piec na złoty kolor.<br>Składniki: przyprawy (papryka, kurkuma, kolendra, kozieradka, kmin rzymski, pieprz czarny, imbir, gorczyca, koper włoski, chili, cynamon, gałka muszkatołowa, kardamon, goździki), sól, wzmacniacz smaku i zapachu: glutaminian sodu, maltodekstryn, warzywa suszone (czosnek, cebula).<br>&lt;gap&gt;<br>Arrod
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego