Rozdzielić ziarna widelcem i wstawić jeszcze na 5 minut do piekarnika. Mięso pokroić w kostkę, obtoczyć w mące, podsmażyć na pozostałej oliwie, doprawić do smaku oliwą i pieprzem, podlać winem i dusić aż będzie miękkie. Warzywa pokroić w kostkę, wymieszać z ostudzonym ryżem, groszkiem i mięsem. Wstawić do lodówki na pół godziny przed podaniem.</><page nr=79><br><br> <div type="art" sex="f"><tit>PODRÓŻ Z "PANIĄ"<br>RADOŚĆ TWORZENIA</><br>Wspomnienie dzieciństwa, chęć ratowania zabytku, brak mieszkania, które spełniałoby marzenia o własnym domu - oto najczęściej wymieniane powody, które zadecydowały o kupnie starego dworu.<br>A tu nagle - zderzenie z "kamienną pustynią" Wall Street...<br>- Tam przekonałem się, że miasto nie jest dla człowieka - wyznaje