Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
aromat
ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI



Papryka ostra
PO PROSTU LEPSZE
Prymat
przyprawi najlepiej!
PAPRYKA OSTRA to roślina pochodząc z Ameryki Środkowej. Otrzymywana ze zmieleni wysuszonych owoców papryki, której największe uprawy są na Węgrzech i Hiszpanii. Papryka to przyprawa o aromatycznym - różnym ze względu na klimat i pochodzenie - zapachu i ostrym, palącym smaku.
ZASTOSOWANIE: doskonała do wszelkich dań mięsnych i rybnych, zup, sałatek i warzyw oraz potraw z ryżu, serów i jaj. Niezbędna do potraw meksykańskich, węgierskich oraz włoskich.
RYBA PO GRECKU
50 dag ryb morskie, 3 łyżki mąki pszennej, 5 łyżek oleju, 1 mała porcja włoszczyzny (marchew, pietruszka, seler) 1 cebula
aromat<br>ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;gap&gt;<br>Papryka ostra<br>PO PROSTU LEPSZE<br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>przyprawi najlepiej!<br>PAPRYKA OSTRA to roślina pochodząc z Ameryki Środkowej. Otrzymywana ze zmieleni wysuszonych owoców papryki, której największe uprawy są na Węgrzech i Hiszpanii. Papryka to przyprawa o aromatycznym - różnym ze względu na klimat i pochodzenie - zapachu i ostrym, palącym smaku.<br>ZASTOSOWANIE: doskonała do wszelkich dań mięsnych i rybnych, zup, sałatek i warzyw oraz potraw z ryżu, serów i jaj. Niezbędna do potraw meksykańskich, węgierskich oraz włoskich.<br>RYBA PO GRECKU<br>50 dag ryb morskie, 3 łyżki mąki pszennej, 5 łyżek oleju, 1 mała porcja włoszczyzny (marchew, pietruszka, seler) 1 cebula
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego