Jabłecznika,<br>Przyprawę do Ryb,<br>Sól zmiękczającą mięso,<br>Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw <name type="org">KOTANYI</><br>ŚR<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.<br>2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.<br><name type="org">Kotanyi</><br>Mix<br>Przyprawa do panierowani<br>NA 20-24 PORCJI<br>Czy znacie już?<br>Przyprawę do Grilla, kuchnię chińską, mieszankę pikantną, Przyprawę do jabłecznika, Przyprawę do Ryb, Sól zmiękczającą mięso, Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw <name type="org">Kotanyi</><br>CZ<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Steki posypać przyprawą do STEKU <name type="org">Kotanyi</> (1 płaska łyżeczka na porcję).<br>2. Smażyć