Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
towarowy


błyskawiczna
KASZKA
PRODUKT BEZGLUTENOWY
BoboVita
MLECZNO - RYŻOWA
z bananami
od 10 miesiaca
OVITA NUTRICIA
BEZ GOTOWANIA
WYSTARCZY DODAĆ WODĘ
kaszka BoboVita
Kaszka BoboVita mleczno-ryżowa z bananami jest gotowym do spożycia produktem zawierającym pełnowartościowe składniki mleka, łatwo przyswajalną kaszkę ryżową, cukier, naturalny proszek owocowy, witaminy i sole mineralne. Stanowi pełnowartościowe danie zastępujące jeden posiłek mleczny. Przeznaczona jest również dla dzieci na diecie bezglutenowej.
Nie poleca się niemowlętom ze skłonnością do odczynów alergicznych.
Oprócz tej kaszki BoboVita, Ovita Nutircia proponuje pełen asortyment kleików i kaszek BoboVita dla dzieci od 5, 7 i 10 miesiąca życia ( z dodatkiem lub bez mleka w
towarowy&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>błyskawiczna<br>&lt;name type="prod"&gt;KASZKA&lt;/&gt;<br>PRODUKT BEZGLUTENOWY<br>&lt;name type="prod"&gt;BoboVita&lt;/&gt;<br>MLECZNO - RYŻOWA<br>z bananami<br>od 10 miesiaca<br>&lt;name type="org"&gt;OVITA NUTRICIA&lt;/&gt;<br>BEZ GOTOWANIA<br>WYSTARCZY DODAĆ WODĘ<br>kaszka &lt;name type="prod"&gt;BoboVita&lt;/&gt;<br>Kaszka &lt;name type="prod"&gt;BoboVita&lt;/&gt; mleczno-ryżowa z bananami jest gotowym do spożycia produktem zawierającym pełnowartościowe składniki mleka, łatwo przyswajalną kaszkę ryżową, cukier, naturalny proszek owocowy, witaminy i sole mineralne. Stanowi pełnowartościowe danie zastępujące jeden posiłek mleczny. Przeznaczona jest również dla dzieci na diecie bezglutenowej.<br>Nie poleca się niemowlętom ze skłonnością do odczynów alergicznych.<br>Oprócz tej kaszki &lt;name type="prod"&gt;BoboVita&lt;/&gt;, &lt;name type="prod"&gt;Ovita Nutircia&lt;/&gt; proponuje pełen asortyment kleików i kaszek &lt;name type="prod"&gt;BoboVita&lt;/&gt; dla dzieci od 5, 7 i 10 miesiąca życia ( z dodatkiem lub bez mleka w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego