Nadzienie:<br>1 kg pieczarek,<br>2-3 cebule,<br>1 marchewka,<br>2 łyżki stołowe groszku<br>200 g żółtego sera,<br>1 jajko,<br>sól,<br>pieprz,<br>olej<br>Przygotuj nadzienie. Oczyść i drobno posiekaj pieczarki. Marchewkę obierz, umyj i zetrzyj na tarce z dużymi oczkami. Obierz i drobniutko posiekaj cebule. Na patelni rozgrzej olej, wrzuć przygotowane pieczarki,, a następnie dodaj cebulę.<br>Gdy odparuje woda z pieczarek, dodaj startą marchewkę i świeży lub konserwowy (wcześniej osącz go z zalewy) zielony groszek. Posyp solą i pieprzem do smaku, wymieszaj i zdejmij patelnię z ognia. Kiedy farsz ostygnie, dodaj do niego starty na tarce żółty ser.<br>Przygotuj ciasto. Mąkę dokładnie