na gorąco z sosem, udekorowanego siekaną natką.<br><br><tit>Mięso z glazurowanymi warzywami</><br>1 1/2 kg mięsa (szponder wołowy)<br>2 marchewki, 1 cebula, 1 <foreign>bouquet garni</><br>4 łyżki oliwy <name type="prod">Carbonell</><br>1/2 kieliszka czerwonego wina wytrawnego<br>300 g małych cebulek, 4 marchwie<br>8 łyżek stołowych oliwy <name type="prod">Carbonell</><br>60 g cukru, sól, pieprz<br>Cebulę posiekać, 2 marchewki obrać i pokroić w kostkę. Rozgrzać w rondlu 4 łyżki oliwy, dodać cebulki i marchew, a następnie przesmażyć, po czym dolać wino i odparować.<br>Dodać mięso, lekko je zrumienić, a następnie dolać tyle wody, aby je przykryła.<br>Włożyć <foreign>bouquet garni</>, dodać sól, pieprz i dusić na