Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Sp. z o. o.
Warszawa POLSKA,
ul. Opaczewska 26
tel. 822 21 22
PiekarniaOpaczewska
Chleb żytni
staropolski kopiński
Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, sól, drożdże, płatki ziemniaczane
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED: 11.03.2003
BEZ CHEMICZNYCHH ŚRODKÓW KONSERWUJĄCYCH
Masa netto 400g

Liść laurowy

Ryba
Składniki: ryba (sandacz, szczupak), 3 pory, seler, pietruszka,, pieprz i sól do smaku, 1 łyżka octu winnego, kilka plasterków cytryny, 1/2 szklanki wody, 10 liści laurowych, 2 łyżki masła.
Sposób przyrządzania: podsmażyć 2 pory i osobno pokrojone w kostkę, seler, pietruszkę i pora. Rybę nafaszerować włoszczyzną. Na dno wysmarowanego masłem naczynia położyć pory, na nich liście laurowe
Sp. z o. o.&lt;/&gt;<br>Warszawa POLSKA,<br>ul. Opaczewska 26<br>tel. 822 21 22<br>&lt;name type="org"&gt;PiekarniaOpaczewska&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Chleb żytni<br>staropolski kopiński&lt;/&gt;<br>Skład: mąka żytnia, mąka pszenna, sól, drożdże, płatki ziemniaczane<br>NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED: 11.03.2003<br>BEZ CHEMICZNYCHH ŚRODKÓW KONSERWUJĄCYCH<br>Masa netto 400g&lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Liść laurowy&lt;/&gt;<br>&lt;gap&gt;<br>Ryba &lt;gap&gt;<br>Składniki: ryba (sandacz, szczupak), 3 pory, seler, pietruszka,, pieprz i sól do smaku, 1 łyżka octu winnego, kilka plasterków cytryny, 1/2 szklanki wody, 10 liści laurowych, 2 łyżki masła.<br>Sposób przyrządzania: podsmażyć 2 pory i osobno pokrojone w kostkę, seler, pietruszkę i pora. Rybę nafaszerować włoszczyzną. Na dno wysmarowanego masłem naczynia położyć pory, na nich liście laurowe
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego