Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
z gazu wlewamy przygotowany wcześniej sos i mocno, krótko mieszamy. Wszystko powinno się pokryć szklistym sosikiem, jeśli za długo potrzymamy na gazie, to zrobi się mętny i będzie wyglądał jak przesuszona jajecznica.
Natychmiast nakładamy na talerze. Jeżeli jest dużo warzyw, to dodatki typu ryż czy kus-kus, można sobie spokojnie podarować ponieważ pełnią rolę wyłącznie wypełniacza.
Skomplikowanie to trochę wygląda, ale zajmuje jakieś 30 minut.
Życzę smacznego
Jarosław Manek
"Kiełbasa w słoiku" Świetna kiełbasa autorstwa Herbatki
1 kg łopatki
2 ząbki czosnku
sól pieprz majeranek
Vegeta
Łopatkę zmielić w maszynce do mięsa (na najgrubszych, oczkach"). Czosnek utrzeć na jednolitą masę. Mięso
z gazu wlewamy przygotowany wcześniej sos i mocno, krótko mieszamy. Wszystko powinno się pokryć szklistym sosikiem, jeśli za długo potrzymamy na gazie, to zrobi się mętny i będzie wyglądał jak przesuszona jajecznica.<br>Natychmiast nakładamy na talerze. Jeżeli jest dużo warzyw, to dodatki typu ryż czy kus-kus, można sobie spokojnie podarować ponieważ pełnią rolę wyłącznie wypełniacza.<br>Skomplikowanie to trochę wygląda, ale zajmuje jakieś 30 minut.<br>Życzę smacznego<br>Jarosław Manek<br>"Kiełbasa w słoiku" Świetna kiełbasa autorstwa Herbatki<br>1 kg łopatki<br>2 ząbki czosnku<br>sól pieprz majeranek<br>Vegeta<br>Łopatkę zmielić w maszynce do mięsa (na najgrubszych, oczkach"). Czosnek utrzeć na jednolitą masę. Mięso
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego