Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Ozon
Nr: 9
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2005
OnTechu. Aby uruchomić mechanizm, trzeba przebić puszkę dołączonym do niej metalowym szpikulcem. Producent gwarantuje "działanie" dania przez trzy lata. Na razie na drodze do masowej popularności samopodgrzewających się napojów i posiłków stoi jednak ich waga. Filiżanka kawy o ciężarze ponad pół kilograma to wciąż oferta dla bardzo zdeterminowanych.

Patrząc na pomysły Brytyjczyków i Amerykanów, nie musimy popadać w kompleksy. Też mamy swoje chemiczno-fizyczne sztuczki. Gliwicka firma Garuda International od kilku miesięcy produkuje kilkanaście rodzajów termoforów Magic Therm. Po wygięciu blaszki wewnątrz opakowania nagrzewają się one do 54 stopni Celsjusza.

W oczach laika wygląda to jak magia, bo po poruszeniu blaszki
OnTechu. Aby uruchomić mechanizm, trzeba przebić puszkę dołączonym do niej metalowym szpikulcem. Producent gwarantuje "działanie" dania przez trzy lata. Na razie na drodze do masowej popularności samopodgrzewających się napojów i posiłków stoi jednak ich waga. Filiżanka kawy o ciężarze ponad pół kilograma to wciąż oferta dla bardzo zdeterminowanych. <br><br>Patrząc na pomysły Brytyjczyków i Amerykanów, nie musimy popadać w kompleksy. Też mamy swoje chemiczno-fizyczne sztuczki. Gliwicka firma Garuda International od kilku miesięcy produkuje kilkanaście rodzajów termoforów Magic Therm. Po wygięciu blaszki wewnątrz opakowania nagrzewają się one do 54 stopni Celsjusza. <br><br>W oczach laika wygląda to jak magia, bo po poruszeniu blaszki
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego