bulką. Przelać masę. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez 25 minut. Po wystudzeniu przeciąć w poprzek na trzy plastry. Czekoladę <name type="org">Wedla</> rozpuścić w gorącej kąpieli wodnej. Wymieszać z masłem, ostudzić. Dodać cukier puder. Ucierając dodawać powoli śmietankę do czasu otrzymania puszystego kremu. Plastry ciasta nasączyć obficie ponczem, przełożyć czekoladowym kremem, udekorować glazurą z rozpuszczonej czekolady <name type="org">Wedla</>, ubrać owocami i rulonikami czekoladowymi. Wstawić do lodówki na 2 godziny.<br>Przyjemność w kuleczkach<br>Składniki:<br>20 dag czekolady deserowej <name type="org">Wedla</>, 1 żółtko, 1/4 kostki masla, łyżka gęstej śmietany, 8 okrągłych biszkoptów, 2 łyżki kakao <name type="org">Wedla</>, wiórki kokosowe, posiekane orzechy włoskie