Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
satysfakcji, przygotowanie smacznych potraw jest zadziwiająco proste. Wystarczy tylko uwierzyć w swoje możliwości i gotować razem z Kuchnią bez tajemnic".
MACIEJ KUROŃ
KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU
W NUMERZE DRUGIM
Pieczenie ciast
FRANCUSKIE SMAKOŁYKI
Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo, jakich blach należy użyć, jak piec pod przykryciem, także jak przygotować pyszny krem i nałożyć lśniącą glazurę.
Polecamy
ZDOBIENIE
Znajdą tu Państwo porady i wskazówki dotyczące nacinania owoców (np. awokado i truskawek). Dzięki tej technice na talerzu szybko powstaną imponujące kompozycje.
Mięso, drób i dziczyzna
satysfakcji, przygotowanie smacznych potraw jest zadziwiająco proste. Wystarczy tylko uwierzyć w swoje możliwości i gotować razem z Kuchnią bez tajemnic".<br>MACIEJ KUROŃ<br>KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU<br>W NUMERZE DRUGIM<br>Pieczenie ciast<br>FRANCUSKIE SMAKOŁYKI<br>Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo, jakich blach należy użyć, jak piec pod przykryciem, także jak przygotować pyszny krem i nałożyć lśniącą glazurę.<br>Polecamy<br>ZDOBIENIE<br>Znajdą tu Państwo porady i wskazówki dotyczące nacinania owoców (np. awokado i truskawek). Dzięki tej technice na talerzu szybko powstaną imponujące kompozycje.<br>Mięso, drób i dziczyzna
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego