Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
folią do pieczeni i podgrzewać 2 min w najwyższej temperaturze.
2 W oddzielnej misce zagotować bulion. Po minucie dodać do niego szczyptę przyprawy "pięć smaków" i imbir. Polać warzywa sosem. Przykryć je i gotować 3-4 minuty lub aż zrobią się miękkie, ale wciąż będą jędrne.
Na parze
Gotowanie na prze to w Chinach bardzo popularny i szybki sposób przyrządzania potraw z ryb i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek do gotowani n parze. Przygotowując w nim różne warzywa, należy
folią do pieczeni i podgrzewać 2 min w najwyższej temperaturze.<br>2 W oddzielnej misce zagotować bulion. Po minucie dodać do niego szczyptę przyprawy "pięć smaków" i imbir. Polać warzywa sosem. Przykryć je i gotować 3-4 minuty lub aż zrobią się miękkie, ale wciąż będą jędrne.<br>Na parze<br>Gotowanie na prze to w Chinach bardzo popularny i szybki sposób przyrządzania potraw z ryb i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek do gotowani n parze. Przygotowując w nim różne warzywa, należy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego