Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Cosmopolitan
Nr: 7
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
tylko kilka miesięcy, aby objąć stanowisko menedżera, a kilkanaście - żeby zostać szefem restauracji.
Obowiązki: Organizowanie pracy restauracji, w której trzeba robić praktycznie wszystko: od przygotowywania kanapek i sałatek, poprzez rozliczenia, ustalanie grafików pracy w systemie zmianowym, kontrolę nad dostawami żywności, magazynem żywnościowym etc.

Wymagania: Wykształcenie minimum średnie, duże zdolności organizacyjne, punktualność, umiejętność nawiązania łatwego kontaktu z pracownikami.
Nauka zawodu: Kierownik restauracji powinien przejść wszystkie szczeble kariery w firmie. Jeżeli jest szefem z zewnątrz, przechodzi specjalne szkolenia, a później musi zdobywać kolejne doświadczenia pracując jako menedżer.
Szczeble kariery: Pracownik restauracji, swing manager (przy niepełnych godzinach pracy) lub manager training (przy pełnej dyspozycyjności
tylko kilka miesięcy, aby objąć stanowisko menedżera, a kilkanaście - żeby zostać szefem restauracji.<br>Obowiązki: Organizowanie pracy restauracji, w której trzeba robić praktycznie wszystko: od przygotowywania kanapek i sałatek, poprzez rozliczenia, ustalanie grafików pracy w systemie zmianowym, kontrolę nad dostawami żywności, magazynem żywnościowym etc.<br><br>Wymagania: Wykształcenie minimum średnie, duże zdolności organizacyjne, punktualność, umiejętność nawiązania łatwego kontaktu z pracownikami. <br>Nauka zawodu: Kierownik restauracji powinien przejść wszystkie szczeble kariery w firmie. Jeżeli jest szefem z zewnątrz, przechodzi specjalne szkolenia, a później musi zdobywać kolejne doświadczenia pracując jako menedżer.<br>Szczeble kariery: Pracownik restauracji, swing manager (przy niepełnych godzinach pracy) lub manager training (przy pełnej dyspozycyjności
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego