Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy medyczne
Rok: 2000
sokiem burakowym, doprawić do smaku cukrem. Napój serwować schłodzony z kostkami lodu.

Barszcz czerwony.
Do gorącego wywaru warzywnego, mięsnego lub warzywno-mięsnego dodać fermentowanego soku burakowego "VITAPOL", energicznie wymieszać doprawić solą i pieprzem. PO DODANIU SOKU NIE GOTOWAĆ. Barszcz serwować z pasztecikami, słonymi paluszkami, kołdunami

NOWOŚĆ!!!
ZPOW "VITAPOL" przekazuje Państwu rewelacyjny naszym zdaniem nowy produkt, jakim jest fermentowany sok z buraków ćwikłowych, zwany też sokiem z kiszonych buraków ćwikłowych. Wyrób ten uzyskany jest droga naturalnej fermentacji buraków ćwikłowych pozyskiwanych z ekologicznych plantacji, całkowicie pozbawiony jakichkolwiek sztucznych substancji konserwujących i barwiących. Buraki ćwikłowe oraz ich przetwory ze względu na niska kaloryczność, wysoka
sokiem burakowym, doprawić do smaku cukrem. Napój serwować schłodzony z kostkami lodu.<br><br>Barszcz czerwony.<br>Do gorącego wywaru warzywnego, mięsnego lub warzywno-mięsnego dodać fermentowanego soku burakowego "VITAPOL", energicznie wymieszać doprawić solą i pieprzem. PO DODANIU SOKU NIE GOTOWAĆ. Barszcz serwować z pasztecikami, słonymi paluszkami, kołdunami<br><br>NOWOŚĆ!!!<br>ZPOW "VITAPOL" przekazuje Państwu rewelacyjny naszym zdaniem nowy produkt, jakim jest fermentowany sok z buraków ćwikłowych, zwany też sokiem z kiszonych buraków ćwikłowych. Wyrób ten uzyskany jest droga naturalnej fermentacji buraków ćwikłowych pozyskiwanych z ekologicznych plantacji, całkowicie pozbawiony jakichkolwiek sztucznych substancji konserwujących i barwiących. Buraki ćwikłowe oraz ich przetwory ze względu na niska kaloryczność, wysoka
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego