mniej więcej po 5 minut z każdej strony).<br>Usmażone, lekko zrumienione szaszłyki wyłóż na płaski półmisek, udekoruj gałązkami natki pietruszki i obficie posyp drobno posiekanym koperkiem. Dookoła ułóż kilka ładnych liści sałaty strzępiastej i cząstki pomidorów. Szaszłyki rybne podawaj z ziemniakami z wody i dowolną surówką z sezonowych warzyw.<br>RADA: ryba będzie bardziej delikatna w smaku i nabierze przyjemnego aromatu, jeśli przed marynowaniem skropisz ja sokiem z cytryny.<br><tit>DOBRE RADY</><br>DRÓB<br>INDYK PO ANGIELSKU<br><gap><br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 30 min, 457 kcal<br>1 mały indyk,<br>75 g masła,<br>3 cytryny,<br>50 g wędzonego boczku,<br>1 duża cebula,<br>100 g migdałów,<br>100