PRZYSTAWKA GORĄCA</><br><br>* wątróbka cielęca z jałowcem na cieście francuskim<br><br><tit>DRUGIE DANIA</><br><br>* gotowany pstrąg z warzywami i śmietaną<br>* polędwica z pieczarkami<br><br><tit>DESERY</><br><br>* deser z bananów i kaszy kukurydzianej z sosem z czarnej porzeczki<br>* lody cytrynowo-pomarańczowe z wódką<br>* piętrowy tort ananasowo-kokosowy<br>Sałata z warzywami i sosem jogurtowym<br>4 główki różnych sałat (np. lodowa, lollo rosso, pekińska, głowiasta), 10 pomidorów (1,5 kg), po 1 czerwonej i żółtej papryce (25 dag), 1 ogórek (30 dag)<br><br><tit>SOS</><br><br>2 jogurty naturalne (30 dag), sok z 1 cytryny, 1 pęczek szczypiorku, sól, pieprz<br>Przygotować sos: szczypiorek umyć i drobno pokroić, a następnie wymieszać z jogurtem