Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
prezentuje się bardzo efektownie) salaterki.
Pokrój cebulę w cienkie krążki i by usunąć gorycz, zalej wrzącą wodą i osącz na sicie. Ułóż cebulą na ziemniakach. Pomidory pokrój w cienkie plasterki i ułóż na warstwie cebuli.
Drobniutko posiekaj zieleninę: koperek lub natkę pietruszki i obficie posyp nimi warzywa.
Wyjątkowego smaku nadadzą sałatce bazylia i seler naciowy. Pokrój je i rozsyp na warstwie zieleniny. Możesz też dodać do sałatki kilka drobno posiekanych listków świeżej mięty.
Dokładnie umyj ogórki, osącz na papierowym ręczniku i pokrój w plasterki razem ze skórką. Ułóż je na warstwie zieleniny.
Obficie polej sałatkę świeżo wyciśniętym sokiem z granatów i
prezentuje się bardzo efektownie) salaterki.<br>Pokrój cebulę w cienkie krążki i by usunąć gorycz, zalej wrzącą wodą i osącz na sicie. Ułóż cebulą na ziemniakach. Pomidory pokrój w cienkie plasterki i ułóż na warstwie cebuli.<br>Drobniutko posiekaj zieleninę: koperek lub natkę pietruszki i obficie posyp nimi warzywa.<br>Wyjątkowego smaku nadadzą sałatce bazylia i seler naciowy. Pokrój je i rozsyp na warstwie zieleniny. Możesz też dodać do sałatki kilka drobno posiekanych listków świeżej mięty.<br>Dokładnie umyj ogórki, osącz na papierowym ręczniku i pokrój w plasterki razem ze skórką. Ułóż je na warstwie zieleniny.<br>Obficie polej sałatkę świeżo wyciśniętym sokiem z granatów i
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego