Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
CZĘŚĆ Z DARMOWYM SEGREGATOREM
ENCYKLOPEDIA SZEFA KUCHNI

CAŁA SERIA W 26 ZESZYTACH
"Dzięki tej serii poznacie Państwo mnóstwo nowych potraw, a także wiele pilnie strzeżonych sekretów szefów kuchni. Przejrzysty sposób prezentacja gwarantuje, że każde z dań na pewno się uda.
Przekonajcie się Państwo sami, że gotowanie może być źródłem prawdziwej satysfakcji, przygotowanie smacznych potraw jest zadziwiająco proste. Wystarczy tylko uwierzyć w swoje możliwości i gotować razem z Kuchnią bez tajemnic".
MACIEJ KUROŃ
KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU
W NUMERZE DRUGIM
Pieczenie ciast
FRANCUSKIE SMAKOŁYKI
Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste
CZĘŚĆ Z DARMOWYM SEGREGATOREM<br>ENCYKLOPEDIA SZEFA KUCHNI<br>&lt;gap&gt;<br>CAŁA SERIA W 26 ZESZYTACH<br>"Dzięki tej serii poznacie Państwo mnóstwo nowych potraw, a także wiele pilnie strzeżonych sekretów szefów kuchni. Przejrzysty sposób prezentacja gwarantuje, że każde z dań na pewno się uda.<br>Przekonajcie się Państwo sami, że gotowanie może być źródłem prawdziwej satysfakcji, przygotowanie smacznych potraw jest zadziwiająco proste. Wystarczy tylko uwierzyć w swoje możliwości i gotować razem z Kuchnią bez tajemnic".<br>MACIEJ KUROŃ<br>KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU<br>W NUMERZE DRUGIM<br>Pieczenie ciast<br>FRANCUSKIE SMAKOŁYKI<br>Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego