Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
do uzyskania jednorodnej masy. Jak się cebulka przyrumieni masę wylewamy na patelnię i na małym ogniu smażymy aż prawie się zetnie w środku patelni ( tutaj trzeba trochę doświadczenia. Masa na wierzchu powinna być lekko galaretowata a nie zupełnie sucha, trwa to jakieś 8 -10 minut na małym ogniu). Aby przyspieszyć ścięcie omletu można patelnie przykryć pokrywką a masę przebijać co jakiś czas widelcem).
To na razie tyle. Bardzo proszę o opinierym30@wp.pl. Jeśli Wam posmakuje podrzucę jeszcze kilka prostych przepisów. Cóż, twierdzę, że właściwie ze wszystkiego, co się da ugryźć i co nie jest szkodliwe dla zdrowia można przyrządzić smaczne
do uzyskania jednorodnej masy. Jak się cebulka przyrumieni masę wylewamy na patelnię i na małym ogniu smażymy aż prawie się zetnie w środku patelni ( tutaj trzeba trochę doświadczenia. Masa na wierzchu powinna być lekko galaretowata a nie zupełnie sucha, trwa to jakieś 8 -10 minut na małym ogniu). Aby przyspieszyć ścięcie omletu można patelnie przykryć pokrywką a masę przebijać co jakiś czas widelcem). <br>To na razie tyle. Bardzo proszę o opinierym30@wp.pl. Jeśli Wam posmakuje podrzucę jeszcze kilka prostych przepisów. Cóż, twierdzę, że właściwie ze wszystkiego, co się da ugryźć i co nie jest szkodliwe dla zdrowia można przyrządzić smaczne
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego