Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
przepisy i porady kulinarne!
KNORR Klub Smakosza
ul. Bałtycka 43
60-960 Poznań 10
Odwiedź: www.knorr.pl
Najlepiej spożyć przed końcem:
03/2003

PRZEPIS
ZUPA KREM Z INDYKA
- Pierś z indyka 30 dkg
- Mleko 300 ml
- Mąka 4 łyżki
- Rosół z indyka
z warzywami KNORR 4 kostki
- Śmietanka 18% (słodka); 250 ml
- Seler naciowy: 2 łodygi
- Natka pietruszki: 1/2 pęczka
- Masło 2 łyżeczki
Rosół z indyka z warzywami KNORR
rozpuścić w 2 litrach wrzącej wody. Masło roztopić w dużym garnku i mieszając 2 min. dodać mąkę do powstałej zasmażki, ciągle mieszając, dodawać wcześniej przygotowany rosół tak, aby nie powstały
przepisy i porady kulinarne!<br>KNORR Klub Smakosza<br>ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań 10<br>Odwiedź: www.knorr.pl<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>03/2003<br><br>PRZEPIS<br>ZUPA KREM Z INDYKA<br>- Pierś z indyka 30 dkg<br>- Mleko 300 ml <br>- Mąka 4 łyżki<br>- Rosół z indyka<br>z warzywami KNORR 4 kostki<br>- Śmietanka 18% (słodka); 250 ml<br>- Seler naciowy: 2 łodygi<br>- Natka pietruszki: 1/2 pęczka <br>- Masło 2 łyżeczki<br>Rosół z indyka z warzywami KNORR <br>rozpuścić w 2 litrach wrzącej wody. Masło roztopić w dużym garnku i mieszając 2 min. dodać mąkę do powstałej zasmażki, ciągle mieszając, dodawać wcześniej przygotowany rosół tak, aby nie powstały
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego