Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
przeciśnij przez praskę, wymieszaj z czerwoną ostrą papryką, dodaj do sałatki i zalej gorącym olejem lub oliwą. Sałatkę dokładnie wymieszaj i na około 3 godziny wstaw do lodówki, by się "przegryzła".
Przed podaniem posyp sałatkę świeżą zieleniną: drobno posiekaną natką pietruszki lub szczypiorkiem i udekoruj plasterkami cytryny. Sałatka koreańska najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
RADA: sałatka będzie delikatniejsza w smaku, jeśli zamiast wołowiny użyjesz mięs drobiowego, na przykład z piersi kurczaka.
DOBRE RADY
CIASTO
ŚNIEŻNY STOK

Masło przełóż do rondelka i mieszaj, podgrzewając chwile na małym ogniu, aż będzie miękkie. Wyłóż do głębokiego naczynia, dodaj serki, cukier i ubij mikserem na
przeciśnij przez praskę, wymieszaj z czerwoną ostrą papryką, dodaj do sałatki i zalej gorącym olejem lub oliwą. Sałatkę dokładnie wymieszaj i na około 3 godziny wstaw do lodówki, by się "przegryzła".<br>Przed podaniem posyp sałatkę świeżą zieleniną: drobno posiekaną natką pietruszki lub szczypiorkiem i udekoruj plasterkami cytryny. Sałatka koreańska najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.<br>RADA: sałatka będzie delikatniejsza w smaku, jeśli zamiast wołowiny użyjesz mięs drobiowego, na przykład z piersi kurczaka.<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>CIASTO<br>ŚNIEŻNY STOK<br>&lt;gap&gt;<br>Masło przełóż do rondelka i mieszaj, podgrzewając chwile na małym ogniu, aż będzie miękkie. Wyłóż do głębokiego naczynia, dodaj serki, cukier i ubij mikserem na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego